Anunturi

   ÎN CURS DE APARIȚIE   

diac. Ioan I. Ică jr
CANONUL ORTODOXIEI
Sinodul VII Ecumenic


Valoarea minimă a unei comenzi este de 30 de lei.

REDUCERI în funcţie de valoarea cărţilor solicitate:
10% (50-100 lei)
15% (100-200 lei)
20% (peste 200 lei)
(reducerea nu va apărea în calcularea coşului de cumpărături, ci se va aplica în factura emisă)


ORARUL
      LIBRĂRIEI  DEISIS     
luni–vineri: 9.00–19.00
sărbători bisericești: 12.00–19.00
sâmbătă: 11.00–15.00
duminică: ÎNCHIS


Cuvântări
ale arhid. Ioan Ică jr
la diverse sărbători
pot fi găsite pe
canalul Youtube.com:
Arhidiacon Ioan Ică jr
sau pe pagina Facebook:
Editura Deisis

 
Cos de cumparaturi
0 carti
 

Cum cumpar?

Valoarea minima a unei comenzi pe site-ul nostru trebuie sa fie de 30 de lei.

Pentru a putea comanda cartile disponibile pe site-ul nostru trebuie sa va creati un cont de utilizator.
- Cand doriti sa cumparati o carte, apasati butonul Adauga in cos si aceasta va fi trecuta automat in Cosul de cumparaturi. In orice moment puteti modifica numarul de volume dorite sau sterge un titlu existent in Cosul meu.
- Cand ati terminat de ales cartile, apasati Cosul meu. Veti vedea continutul acestuia si veti putea sterge sau modifica numarul de volume comandate. Selectati apoi Finalizeaza comanda si veti trece la pasul urmator in care vi se vor cere informatii despre adresa la care sa fie livrate.

  • In mod obisnuit, expedierea cartilor se face prin Posta Romana intr-un colet postal cu ramburs. Taxa de livrare e de 7,50 lei. Durata medie a livrarii este de 5-7 zile.
  • In mod special, puteti primi cartile prin intermediul unui serviciu de curierat rapid, daca acesta este disponibil in zona de destinatie. In acest caz, va rugam sa faceti comanda la telefon 0269214272 pentru a afla conditiile si costul expedierii coletului.

- Dupa ce ati completat datele cerute, apasati Continua si veti ajunge la pasul final (Confirmare comanda). Aici vi se vor afisa, pentru verificare, datele introduse si cosul cumparaturilor facute cu valoarea lor si taxa de expediere. Daca valoarea cartilor comandate depaseste 50 de lei, reducerile practicate de catre noi nu vor aparea in suma afisata in Cosul de cumparaturi, ci vor fi aplicate in factura emisa. Daca exista erori, va puteti intoarce la pasii anteriori selectand Schimba pentru oricare dintre datele de livrare sau Cosul meu pentru modificarea listei cartilor.

- Daca toate informatiile sunt corecte, apasati Confirm comanda. La scurt timp, veti primi un e-mail de confirmare.